Covid tájékoztatás: a bevezetett korlátozások mellett is zavartalanul működünk, gőzerővel készítjük a szebbnél szebb ágyikókat! Keressetek minket bizalommal! Jó egészséget kívánunk Mindenkinek!

Bemutatkozás

A Manó ágyak egy teljes mértékben családi vállalkozás. Nagy szeretettel és minden apró részletre odafigyelve készítjük az ágyikókat és minden egyéb fából készült manóságot. 🙂

Az ágyakról

A Manó ágyak csapata bármilyen ágyikót, házikóágyikót, ifjúsági ágyat, babágyat, emeletes ágyat, gyermekágyat, felnőtt ágyat, leesés gátlós ágyat, házikó formájú gyerekágyat, ház alakú ifjúsági ágyat, ágyneműtartós házikóágyat, stb. maximális profizmussal készít el elérhető áron.

Nálunk nincsenek sztenderd méretek, vagy fix paraméterek. Az az ágyikó, ami fából elkészíthető, azt mi elkészítjük, bármilyen méretű matrachoz, bármilyen színben, akármilyen extrával.

Külön specializálódtunk a méltán közkedvelt házikó ágyakra, de Magyarországon először készítünk igazi kerítés jellegű leesés gátlót, amitől igazán kuckóssá válhatnak a házikóágyikók, gyerekágyak.

Nincs olyan kérés, amit ne próbálnánk a legjobb tudásunk szerint megoldani. A megrendelő megálmodja, mi elkészítjük!

Minden egyes ágyat egyedileg, a megrendelő kérése szerint készítünk. Egyik legfőbb erényünk a rugalmasság. Gyerekágyaink egytől egyig prémium minőségben, gyönyörű és tökéletes illesztésekkel készülnek. Terhelhetőségük kiváló, anyu is és apu is simán bebújhat a Manó mellé, bekucoroghat a házikóágyikóba.

A Manó ágyak borovi fenyőből készülnek, teljesen bababarát felülettel és garantáltan szálkamentesen adjuk át a leendő kis tulajdonosoknak. Az éleket minden egyes elem esetében leszedjük a biztonság érdekében és gépi, valamint kézi finomcsiszolással érjük el a megfelelő bababarát felületet. Kizárólag oldószermentes festéket használunk.

Elérhető árak és prémium minőség

Elérhető árainkat a korrektség jegyében alakítottuk ki. A reális árhoz azonban tökéletes, prémium minőség társul, melyre garanciát vállalunk. A gyönyörű és igényes munka nem zárja ki a megfizethető árakat. A bútor piacon egyedülállóként készítünk megfizethető és egyben minőségi gyerekágyakat egyedi méretben és egyéni igények szerint.

Árajánlat kérés menete

Kérjük, tekintse meg árlistánkat!
Amennyiben árlistánkban nem találta meg a megálmodott gyerekágyat, az árajánlatkérés e-mailben (info@manoagyak.hu), vagy a facebook oldalunkon (Manó ágyak) vagy instagram oldalunkon (Manó Ágyak, #manoagyak) keresztül lehetséges.
Kérünk minden kedves érdeklődőt, hogy írják meg nekünk pontosan, hogy milyen típusú ágyat szeretnének, valamint nagyon fontos, hogy adják meg a méretet valamint a színt és minden egyéb információt, amire szükség lehet (pl.: házikó ágy, háztető, ágyneműtartó, magasított vagy épp alacsonyabb kivitel, kémény, ablak, stb.)

Megrendelés menete

Megrendelés kizárólag a webshopon keresztül lehetséges. Ha valamilyen paramétert nem sikerült kiválasztani, kérjük írja be a megjegyzés rovatba, és hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot.

fizetés

30% előleg fizetésére a tervezett határidő előtt kb. 1 hónappal van szükség, erről átutalásos előlegszámlát küldünk e-mailben. A fennmaradót lehet készpénzben illetve előreutalással rendezni. Kérjük előre jelezni.

Bármilyen kérdéssel bátran forduljanak hozzánk bizalommal a facebook/instagram oldalunkon keresztül: Manó ágyak, #manoagyak, vagy látogasson el honlapunkra: www.manoagyak.hu, illetve e-mailen keresztül is igyekszünk mihamarabb válaszolni (info@manoagyak.hu).

RAL színskála

Az ágyaink a következő színekben kérhetők.

0
ágyak legkorábbi teljesítése 2022 JANUÁR