Bemutatkozás

A Manó ágyak egy teljes mértékben családi vállalkozás. Nagy szeretettel és minden apró részletre odafigyelve készítjük az ágyikókat és minden egyéb fából készült manóságot. 🙂

Rólunk

Milyen napod volt? Jöttél-mentél, tetted a dolgod, dolgoztál, elintézted a bevásárlást, figyeltél a főnöködre, az iskolában, tanultál, játszottál. Mire leszállt a nap, talán kicsit elfáradtál. Jólesne végre megpihenni. Bekuckózni egy kényelmes fotelbe egy jó könyv társaságában, esetleg filmet nézni, vagy épp csak leheveredni az ágyadra egy kicsit semmit tenni.

Tedd meg! Érzed, ahogy szétárad benned a nyugalom, ahogy a tested felkészül a holnapra, újra feltöltődik energiával?

Pihenés. Alvás. Létszükséglet. Ezért nem mindegy, hogy milyen ágyban térünk nyugalomra, legyünk akár kicsik, kicsit nagyobbacskák, nagyon nagyok, fiatalok, régebb óta fiatalok, lányok vagy fiúk.

Az ágyunk a várunk. A nyugalmunk szigete. Ahol feltöltődhetünk, álmodozhatunk, újjászülethetünk. Nap nap után.

Ez a szemlélet vezet bennünket, amikor ágyakat készítünk. Neked.
Legyen az házikó formájú, tiniknek vagy babáknak való, emeletes, gyerek vagy felnőtt, leesésgátlós vagy éppen ágyneműtartós. A Manó ágyak csapata mindegyik darabot, mindegyik formát maximális profizmussal, elérhető áron készíti el. Nálunk nincsenek sztenderd vagy fix méretek. Nálunk te vagy, a te igényeid és a fa, amelyen addig dolgozunk, amíg meg nem születik a te ágyad. Amit kérhetsz bármilyen méretű matrachoz, bármilyen színben, bármilyen extrával.

Bár fő specialitásunk a méltán közkedvelt házikó formájú ágy, örömmel készítünk bármilyen leesésgátlós vagy Montessori elveknek megfelelő fekhelyet, sőt akár felnőtt franciaágyat is. Nincs olyan kérés, amit ne próbálnánk a legjobb tudásunk szerint megoldani. A megrendelő megálmodja, mi elkészítjük!

Asztalosműhelyünkben minden egyes ágyat egyedileg, a megrendelő kérése szerint készítünk el. Fő erényünk a rugalmasság. Gyerekágyaink egytől egyig prémium minőségben, gyönyörű és tökéletes illesztésekkel készülnek. Terhelhetőségük kiváló, a szülők is nyugodtan bebújhatnak, bekucoroghatnak bármelyik Manó ágyba a kis tulajdonos mellé.

A Manó ágyak minden darabja borovi fenyőből készül. Felületüket gondosan szálkamentesítjük, az éleket a biztonságos használat érdekében minden egyes elem esetében lekerekítjük, így érve el a megfelelő bababarát felületet. A festéshez kizárólag oldószermentes színezőanyagokat használunk.

PRÉMIUM MINŐSÉG ELÉRHETŐ ÁRON

Elérhető árainkat a korrektség jegyében alakítottuk ki. A megfizethető árhoz tökéletes, prémium minőség társul, amelyre garanciát is vállalunk. A bútorpiacon egyedülálló árképzési stratégiánknak köszönhetően nálunk a gyönyörű és igényes munka nem zárja ki az elérhető árakat.

ÁRAJÁNLATKÉRÉS

Első lépésként, kérjük, tekintsd meg webshopunkat! Amennyiben kínálatunkban nem találtad meg az általad elképzelt (gyerek)ágyat, árajánlatkérésre e-mailben (info@manoagyak.hu), a Facebook oldalunkon (Manó ágyak) vagy az Instagram oldalunkon (Manó Ágyak, #manoagyak) van lehetőséged.
Kérjük, írd meg nekünk pontosan, milyen típusú ágyat szeretnél, add meg a méreteit, valamint a választott színt és minden egyéb olyan információt, amelyre szükségünk lehet a tervezés vagy a kivitelezés során (pl.: házikó formájú ágy, háztető, ágyneműtartó, magasított vagy épp alacsonyabb kivitel, kémény, ablak, stb.).

Megrendelés

A megrendelésedet kizárólag a webshopon keresztül tudod leadni. Ha valamilyen paramétert nem sikerült kiválasztani, kérjük, írd be a megjegyzés rovatba, és hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot. Az egyedi ágyak megrendelése minden esetben e-mailben történik.

fizetés

A tervezett határidő előtt kb. 1 hónappal 30 százalék előleg befizetését kérjük, erről átutalásos előlegszámlát küldünk e-mailben. A fennmaradó összeget készpénzben vagy előreutalással tudod rendezni. Kérjük, jelezd előre, melyik lehetőséggel kívánsz élni.
Bármilyen kérdéssel fordulj hozzánk bizalommal a Facebook/Instagram oldalunkon keresztül (Manó ágyak, #manoagyak), vagy látogass el honlapunkra ( www.manoagyak.hu), illetve az e-mailen keresztül érkezett kérdésekre is igyekszünk mihamarabb válaszolni (info@manoagyak.hu).

RAL színskála

Az ágyaink a következő színekben kérhetők.

0
ágyak legkorábbi teljesítése 2024 OKTÓBER